El Mondalón -hotelli

Maaseutumajoitusta lähellä Las Palmasin kaupunkia

Tämän grancanarialaisen hotellin yksityiskohdat ovat niin tarkkaan harkittuja, että tuloksena on täydellinen harmonia. Jopa vuoteiden punaiset viltit lepäävät identtisesti koskemattomien valkoisten päiväpeitteiden päälle. Tämä pieni ylellisten huoneistojen maaseutulinnake sijaitsee saaren koillisosassa. Tarjolla on altaita, talleja, lämmitetty uima-allas, viinikellari ja jopa maatila, jossa on eläimiä. Onko se kirsikka? Valtava maatila, jossa on runsaasti puita ja viiniköynnöksiä. Siellä lapset voivat juoksennella ja leikkiä kyllästymiseen saakka.

Maatila Bandaman kraatterissa

Nämä vanhat maatilat sijaitsevat vuoren rinteillä kivimuurin ympäröimänä. Niiden mataluus ja neliskulmainen muoto sulautuvat täydellisesti maisemaan. Niiden tiiliverhoillut puukuistit, paksut seinät ja täydellisessä linjassa olevat puutarhat ovat ylistys minimalismille. Ne ovat täydellisessä sopusoinnussa Bandaman kraatterin kanssa, johon johtaa polku hotellilta. Ravintola on mainio, mutta aamupalat kuistilla ja perjantain grillaus päihittävät sen mennen tullen.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Los Hoyos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
2
262
262
10045