Maaseutuhotelli LIVVO Maipez

Suuri talo sviiteillä Gran Canarian pohjoisosassa

Santa Brígidassa on paljon kiveä, avaruutta ja korvasuojallisia nojatuoleja puhtaaseen englantilaistyyliin; San Mateo on hienostuneempi: siinä on laatikollinen kirjoituspöytä, tauluja ja terassi; ja Santa Lucían muurilaasti ja koripaju huokuvat lämpöä. Näitä ovat nimiltään ja kuvauksiltaan LIVVO Maipezin sviitit ja kahden hengen huoneet. Vaikuttava hotelli toivottaa tulijan tervetulleeksi upealla intianlaakeripuulla, joka on mykkä todistaja kolmen vuosisadan takaa. Tässä Gran Canarian pohjoisosan miltei taianomaisessa piilopaikassa näkymä katoaa kanjonien ja lehtivihreiden vuorten väliin.

Maaseutuhotelli Guiniguadan kanjonin vieressä

Maaseutuhotelli LIVVO Maipez sijaitsee Guiniguadan, yhden saaren tunnusmerkillisimmistä kanjoneista, vieressä. Se on täynnä pieniä, mukavia nurkkauksia, jotka kutsuvat istumaan ja rentoutumaan ja miksei pelaamaan tennistä ja padelia aivan vieressä olevilla kentillä. Muita houkuttelevia vaihtoehtoja ovat löylyt kylpylän hammamissa tai pulahdus pieneen ulkouima-altaaseen mieleenpainuvassa, seesteisessä vihreässä maisemassa.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
La Calzada

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
2
262
262
10045