Parador de Cruz de Tejeda

Levähdyspaikka Gran Canarian mäntymetsien keskellä

Parador de Cruz de Tejedassa voit rentoutua ylellisessä kylpylässä mäntymetsien ja rotkojen luonnonympäristössä. Tämä 1560 metrin korkeudessa sijaitseva tyypillinen iso talo on hotelli, joka tarjoaa ihastuttavan oleskelun ja lämpimän ilmapiirin. Se sijaitsee Gran Canarian saaren keskiosassa. Sen valtava kiviterassi on näköalapaikka, joka tarjoaa upean yleisnäkymän roque Nublo -kalliolle, joka on saaren vertauskuva.

Polkuja vuorista pitäville ja rentoutumista kuplien keskellä

Holvikattoinen vastaanottoaula valoisilla valkoisilla seinillä, vastakohtana kivelle, ja lepäämiseen tehdyt huoneet. Ei edes tarvitse poistua huoneista, koska niiden terasseilta on upeat näköalat. Kylpylän komea hydroterminen uima-allas, joka ulottuu mäntymetsään saakka, tarjoaa rentoutumista kuplien keskellä. Ja jos haluat tutkia ympäristöä, yhdeksän kilometrin päässä on Tejedan kylä, jossa on yksi saaren rikkaimpia arkeologisia esiintymiä.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
2
262
262
10045