La Hacienda de Abajo -hotelli

Vanha korjattu sokeritila Tazacortessa

Tämän hienostuneen temppelin rakentamiseen on tarvittu vain vanha 1600-luvulta peräisin oleva kunnostettu sokeritila, joka sijaitsee Tazacortessa La Palman saaren länsiosassa. La Hacienda de Abajo ei ole vain hotelli vaan myös aateliskartano, joka pursuaa taidetta mutta on myös nykyaikainen. Hienot yksityiskohdat ja ehdoton vieraanvaraisuus huokuvat kaikista tiloista. Täällä yöpyminen on todellinen toiveiden täyttymys hyvän maun ystäville.

Lepoa aikuisille taiteen, tekstiilien ja posliinin keskellä.

La Hacienda de Abajo on sekä hotelli, museo että puutarha. Sen suurten pääovien takana avautuu yksinomaan aikuisille tarkoitettu alue. Eksoottisten kasvien täyttämää banaanipuupuutarhaa ympäröi neljä rakennusta. Äärimmäisen tyylikkäässä ravintolassa tarjotaan muun muassa banaanilla että paikallisilla hedelmillä höystettyjä ruokalajeja. Vaikka taideteosta muistuttavasta vuoteesta lähteminen onkin vaikeaa, tarjolla on myös opastettuja kierroksia, joilla tutustutaan laajaan itämaisten tekstiilien, taiteen ja posliinin valikoimaan sekä uima-allas.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
5
262
262
10045