Hotel Finca de La Florida

Parhaat näkymät La Geriaan

Finca de La Florida -maaseutuhotelli Lanzaroten keskiosassa edustaa tyylikkäästi saaren tyypillistä arkkitehtuuria, ripauksella herraskaisuutta. Sen huoneiden terasseilta näkyy La Gerian suojelualue: tuliperäisellä laavalla kasvavia viinitarhoja, jotka ulottuvat taivaanrantaan asti. Tässä upeassa tulivuorten maassa sijaitsee Timanfayan kansallispuisto (Parque Nacional de Timanfaya), joka on maailmanperintökohde.

Finca de La Floridan ravintolan tyypillisiä ruokalajeja

Hotellin tunnistaa erehtymättä sen valkovihreän julkisivun sivuverannoista. Huoneet ovat yksinkertaisia, mutta hyvin valoisia ja näköaloilla. Talon paras osa kätkeytyy sen takaosaan: mahtava palmu- ja hedelmäpuutarha, jossa on uima-allas aikuisille ja lapsille sekä minigolfkenttä. Hotellin toinen vahvuus on sen ravintola, miellyttävä ja yksinkertaisesti kalustettu, jossa tarjotaan paikallisia ruokalajeja. Ravintolan yhteydessä on myös takallinen lukusali.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
3
262
262
10045