Bentor-hotelli

Hotelli Los Realejosin historiallisessa kaupunginosassa

Kun 1700-luvulta peräisin oleva La Concepciónin kirkko jää taakse, oikealla näkyy perinteinen maalaistalo 1800-luvulta. Sen paksuseinämäinen sisäänkäynti, johon on ripustettu tauluja paikallisista maisemista, antaa esimakua siitä, mitä sen sisäpuolella on: viehättävä sisäpiha, huoneita, jotka ovat säilyttäneet menneiden aikojen tunnun huolellisen entisöinnin ansiosta, ja silkkaa rauhaa, koska maaseutuhotelli Bentor on erittäin rauhallinen huolimatta keskeisestä sijainnistaan Teneriffan pohjoisosassa sijaitsevassa Los Realejosin historiallisessa kaupunginosassa.

Uima-altaalla varustettu terassi ja näkymä Godínezin notkoon

Kaikki on käden ulottuvilla. Vastaanottotilasta pääsee sisäpihalle, jossa on pieni sali moderneine huonekaluineen kivetysten ja saniaisten keskellä. Sieltä pääsee tavernaan, jossa tarjoillaan kaikki ateriat (parempi antaa periksi munakokkelin ja paahdetun juuston edessä), erittäin aurinkoisia päiviä lukuun ottamatta. Puiset portaat johtavat valoisaan lasitettuun käytävään, jossa sijaitsevat vanhat, tilavat ja ullakkoikkunalliset huoneet. Uudenaikaiset huoneet sijaitsevat ulompana, uima-altaan lähellä ja terassin alapuolella, ja niistä avautuu näkymä Godínezin notkoon.

Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045