Caserío Los Partidos -hotelli

Majoittuminen Tenon luonnonpuistossa

Caserío Los Partidosin esittelyssä pitäisi maaseudun ainutlaatuisuuden ja lumoavan Tenon luonnonpuiston lisäksi mainita, että täällä ei tarvitse nousta kukonlaulun aikaan saadakseen aamiaista. Tässä Teneriffan luoteisosan maaseutuhotellissa aamiaista tarjoillaan nimittäin juuri silloin, kun asiakas sitä pyytää. Tämän ylellisyyden lisäksi täällä saa yöpyä 1600-lukulaisten kiviseinien sisällä, hengittää raitista ilmaa ja vaikka kadota hetkeksi reppu selässä luonnon keskelle.

Yöpyminen luonnon keskellä 1 000 metrin korkeudessa merenpinnasta

Rakennus kohoaa noin 400 metrin kävelymatkan päässä tiestä ruohojen keskellä Teiden siluetti taustallaan. Kiviseinien sisäpuolella yli 1 000 metrin korkeudessa merenpinnasta on turvaisaa nukkua etenkin, kun on ensin käynyt ihailemassa alati kutsuvia Erjosin järviä tai Santiago del Teiden kukkivia mantelipuita, jotka sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Päivän voi kruunata illallisella, jossa tarjoillaan vaikka leivinuunissa kypsennettyä lihaa ja jälkiruoaksi nougatvanukasta.

Restaurant
Room service
Localidad
El Tanque

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045