Cuatro Esquinas -hotelli

Omintakeinen majoitus Teneriffan eteläosassa

Patinoituneet kiviseinät, valtavat ihmeköynnökset, jotka reunustavat sisäänkäyntiä, taivaansiniset ovet ja ikkunat ja pienet korituolit kutsuvat yhdessäoloon. Tällainen paikka riisuu aseettomaksi. Kyseessä on Teneriffan eteläosassa sijaitsevan Cuatro Esquinas -hotellin sisäpiha. Hotelli on perustettu pari sataa vuotta vanhaan maataloon San Miguel de Abonan historiallisen kaupunginosan lumoaviin puitteisiin.

Viehättävä sisäpiha ja terassi San Miguel de Abonassa

Vaikka sisäpiha pienine terasseineen ja olutkapakoineen on hotellin sielu, myös mosaiikkilaatoin päällystetty sekä puupaneelein ja vanhoin thonet-tuolein reunustettu käytävä, joka johtaa seitsemään huoneistoon, tarjoaa lisähoukutusta. Kun tähän vielä lisätään, että hotellin sijainti on keskeinen kivetyllä kadulla kylän kirkon läheisyydessä, täytyy enää mainita, että hotellissa tarjoillaan herkullista kotiruokaa parhaimpien paikallisten viinien kera ja että siellä valmistetaan marmeladeja, joita voi ostaa myös kotiin.

Parking
Restaurant
Room service
Localidad
San Miguel de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045