El Navío

Majoittuminen banaanipuutilan läheisyydessä
Maaseudun sydämessä mutta kuitenkin meren rannalla. Perille pääsee laskeutumalla pikkuteitä Teneriffan etelärannikolla sijaitsevaan Alcalán kylään, josta on käännyttävä oikealle mainostaulun mukaisesti. Nimensä mukaisesti El Navíon maaseutuhotellia ympäröivät banaanipuutilat, raikas ilma, unenomaiset lahdenpoukamat, rauha ja hiljaisuus, jonka rikkovat vain vuohien sympaattinen määkinä ja kanojen kaakatus kotitilaltaan.
Huoneistot, joista näkymä La Gomeraan
Aurinko nousee 11 huoneiston ylle. Ne on siroteltu jyrkänteelle kiinni toinen toisiinsa. Huoneistoissa on myös parveke, jolta voi ihailla auringonlaskua ja La Gomeran vaikuttavia näkymiä. Voit kävellä sisäpihoilla kukkaruukkujen keskellä, nauttia runsaista aamiaisista terassilla tai tehdä kävelyretken polkua pitkin rantaan. Kaikki soljuu omalla painollaan luonnollisesti, ja vastaanotossa on esimerkiksi aina vieraille tarjolla tuoreita banaaneja.
Airport distance
37.1 km TFS
Environment
Rannikko
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045