Finca La Raya

Rauhallinen hotelli majoittumiseen Güímarissa

Ei puhelinta. Eikä radiota. Ainoa ääni, joka La Rayan maatilalla kuuluu, on lintujen sirkutus ja sammakoiden kurnutus. Sammakot ovat leiriytyneet vesialtaiden läheisyyteen Antilleilta peräisin olevan valtavan avokadopuun juureen. Tämä suuria elämyksiä tarjoava pikkuhotelli sijaitsee Teneriffan kaakkoisosassa Güímarin La Hoyan kaupunginosassa. Siellä se seisoo ylväänä eksoottisten hedelmäpuiden, kuten rusojambolaanien ja pitangojen, keskellä. Myös hotellin huoneistot ovat saaneet niiltä nimensä.

Drago-sviitti terasseineen, penkereineen ja vuorineen

Sinapinkeltaisen julkisivun portaat vievät pylväskäytävään, joka johtaa ruokasaliin. Siellä tarjoillaan aamiaiseksi kotitekoisia piirakoita ja marmeladeja, − esimerkiksi kurpitsasta ja appelsiinista− sekä huolella valmistettuja päivällisiä. Nauti maalatuista valeikkunoista, jotka ovat jäljellä vanhasta anglikaanisesta kappelista, tai lasten säkkituoleista, ja ihastu Drago-sviittiin. Sen ikkunoiden alla on vanha kanariantraakkipuu, jonka oksat ulottuvat laakson rinteille, ja terassilta avautuu näkymä penkereille ja vuorille. Silkkaa kauneutta ja rauhaa.

Parking
Room service
WiFi
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045