Finca San Juan -hotelli

Maalaistaloja San Juan de la Ramblan keskustassa

äkkisilmäyksellä se voi vaikuttaa kakkosasunnolta tai jonkun tutun asunnolta, jossa vietät muutaman päivän. Tällaisen tunnelman saa aikaan Finca San Juan -hotelli, joka sijaitsee kauniissa San Juan de la Ramblassa Teneriffan pohjoisosassa. Tyypilliset rinnemökit, valkopylväiset kuistit ja etupihan pienet puutarhat tuovat mieleen Teneriffan, La Palman, La Gomeran ja El Hierron. Näitä kaikkia ympäröi levollinen tunnelma aivan kuin jollakin rauhallisella asuinalueella.

Paras brunssi Los Silosissa

Tämä on todellinen gourmetharrastajan taivas, koska Finca San Juanin brunssi muodostaa todellisen instituution: munakokkelia, vastaleivottuja piirakoita, juustoja ja bratwurstia… Voimakkaita makuja saksalaisen perinteen mukaan ja suurina annoksina, jotka tarjoillaan myös huoneiston terassille. Tämän siunatun keksinnön jälkeen voi esimerkiksi uiskennella lämmitetyssä uima-altaassa ja lämmitellä terassilla Teideä ihaillen. Kukapa ei haluaisi palata tänne?

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Juan de La Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045