Hotel Costa Salada

Ihastuttava maalaistalo La Lagunan rannikolla
Tämä on leppoisaa aluetta, joka soveltuu vain niille, jotka tarvitsevat ylimääräisen annoksen rauhaa ja meren tarjoamia uskomattomia näkymiä. Costa Saladan maaseutuhotelli Teneriffan koillisosassa on juuri sellainen rantahuvila, josta kaikki haaveilevat. Siellä mieli lepää kävelyretkillä banaanipuiden katveessa ja siestalla uima-altaan äärellä. Sen punertava julkisivu, kivinen kuisti ja vihreät parvekkeet siintävät Tejinan rannikolle. Täydellinen levähdyspaikka, jossa muu maailma unohtuu.
Suolavesiallas, lehtimaja ja aurinkoinen terassi
Tänne saapuminen on helppoa. Rautaovista kulkemisen jälkeen ja valtavan banaanipuuviljelmän hävittyä näkyvistä laskeudutaan vastaanottoon, josta tämä 12 huoneiston hotelli näkyy. Suolavesiallas, kurjenpolvet ja tämä Atlantin valtamerelle tähyävä lehtimaja vievät varmasti stressin mennessään. Tämä virkistävä nurkkaus on lähellä aurinkoista ja viehättävää terassia, jossa voit nauttia vaikka lounasta tai lukea hyvää kirjaa. Kauempana on lisäksi rentoutumisalue, joka on avoinna vain kesäisin.
Airport distance
13.8 km
Environment
Rannikko
Restaurant
Room service
Pool
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045