La Correa del Almendro

Rauhallinen hotelli Aronan korkeassa osassa
Laventelinoksat levittävät tuoksuaan huoneistoihin, kukkasalaatit, päivää piristävät viestit aamiaisella, ekologinen hedelmäpuutarha... Juuri nämä asiat tekevät Teneriffan eteläosassa Aronassa sijaitsevasta La Correa del Almendron hotellista poikkeuksellisen. Tämä maaseutuhotelli on yhtä houkutteleva kuin kuvat sen kukkivista mantelipuista, täydellisen lukunurkkauksen muodostavasta pienestä takorautaisesta tuolista ja pöydästä vanhan pajun juuressa tai lumoavista piilopaikoista palsamityräkkien ja mäntyjen keskellä.
Huoneistoissa suuret parvekkeet ja kanarialaisia ruokia
Raitis ilma takaa hyvät unet kaikissa kuudessa huoneistossa. Vilja-aitan huoneet ovat erityisiä aivan kuin nukketaloja suurine parvekkeineen. Alakerran huoneet avautuvat sisäpihalle ja uima-altaalle, kivimuurien ja aitojen keskelle. La Correa del Almendrossa kaikki on keksitty uudelleen: huonekalut on tuunattu tyylikkäästi ja ennen kaikkea uskomattomat makuelämykset. Kanarialaisia reseptejä, joita on muokattu rakkaudella, ja muita erikoisuuksia, joita asiakas keksii pyytää aamulla, esimerkiksi vegaaneille ja kasvissyöjille.
Airport distance
19.5 km TFS
Environment
Maaseutukohde
Parking
Restaurant
WiFi
Pool
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045