Costa Calma

Keidas Fuerteventuralla
Rentoudu ja nauti rauhasta tässä lomakeskuksessa, joka todellakin on nimensä mukaisesti "rauhallinen rannikko". Costa Calma sijaitsee Fuerteventuran eteläosassa Jandían luonnonsuojelualueen vieressä, ja se on todellinen keidas saaren kuivassa maisemassa. Saatavilla on eri hintaisia hotelleja ja huoneistoja, joten useimmat matkailijat löytävät tarpeisiinsa sopivan majoituspaikan. Costa Calman pitkällä rannalla on useita hienoja paikkoja rentoutumiseen, mutta se sopii myös erinomaisesti adrenaliiniryöpyn tarjoavaan vesiurheiluun.
Purjelautailua ja rentoutumista meren rannalla
Purje- ja leijalautailu ovat Costa Calman suosituimmat urheilulajit, mutta monet tulevat paikan päälle myös vain nauttimaan rauhasta ja hienoista maisemista. Lähellä sijaitsee myös Fuerteventuran suurin huvipuisto, jossa voi viettää hieman erilaisen päivän perheen kanssa puiston satoja kasvi- ja eläinlajeja katsellen.
Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Costa Cama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
4
9
262
262
10045