Las Palmas de Gran Canaria - Zona turística

Kolmen kilometrin pituinen ranta aivan keskustassa

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas de Gran Canaria on meren ympäröimä kosmopoliittinen kaupunki saaren koillisnurkassa. Yksi sen vetonauloista on kolmen kilometrin pituinen Las Canterasin ranta. Alfredo Krausin konserttitalon lisäksi ranta-alueella on saatavilla majoituspaikkoja, aktiviteetteja ja ravintoloita. Kaupungin La Luzin satamaan saapuu risteilyaluksia, ja sen lisäksi sieltä on yhteydet muille Kanariansaarille.

Museoita ja kauppoja Las Palmas de Gran Canarian keskustassa

Veguetan vanhakaupunki tarjoaa kapeita mukulakivikatuja ja siirtomaa-ajan tunnelmaa, ja siellä sijaitsevat monet Las Palmas de Gran Canarian tunnetuimmista rakennuksista. Santa Anan katedraali, Casa de Colonin kartano ja Museo Canario -museo ovat kaikki ehdottomia vierailupaikkoja. Innokkaille shoppailijoille kaupungissa on useita ostoskeskuksia. Tosin Las Palmasin ympärivuotinen lämmin ilmasto soveltuu hyvin myös näyteikkunoiden katseluun.

Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045