Playa del Inglés

Perhelomat koko perheelle

Gran Canarian eteläosassa sijaitseva Playa del Inglés on ihanteellinen paikka hauskalle lomalle. Lomakeskuksessa voit meloa, kävellä rannalla, vuokrata vesiskootterin, ruokailla rantaravintoloissa ja tutustua valtaviin hiekkadyyneihin perheen kanssa. Jos kaiken tämän jälkeen vielä riittää energiaa, lomakeskuksessa on paljon vilkkaita yöelämän viettopaikkoja.

Rantamajoja ja aktiviteetteja

Ranta on täydellinen paikka auringonottoon ja uintiin, ja voit nauttia virkistävän juoman rantamajassa lasten leikkiessä hiekalla. Playa del Inglés onkin hyvä paikka lapsille läheisten huvipuistojen ja hotellin viihdeohjelmien ansiosta. Voit myös varata lomakeskuksessa retkiä ja tutustua Gran Canarian saaren parhaimpiin paikkoihin.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Playa del Inglés

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045