Puerto de Mogán

Rauhallinen kalastajakylä Gran Canarian eteläosassa

Tämä kaunis ja viihtyisä kalastajakylä Gran Canarian eteläosassa on onnistunut säilyttämään paikallistunnelmansa. Sen upea arkkitehtuuri on vastakohtana kylän kukkapuutarhoille ja kanaville siltoineen. Kultahiekkainen ranta houkuttelee loikoilemaan hiekalle ja sukeltamaan tyyneen veteen heti saapumisen jälkeen. Hieno lomakeskus lapsille.

Viehättävä loma auringossa

Puerto de Mogánissa on enemmän aurinkoisia päiviä kuin lähes missään toisessa Euroopan lomakeskuksessa. Tämä selittää paikan rennon ja ystävällisen ilmapiirin sekä paikallisten päivettyneen ilmeen. Rauhallisessa Mogánissa vierailijat ovat onnellisempia, sillä paikka muistuttaa heitä lapsuuden idyllisistä lomista kylissä ja meren rannalla.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045