Puerto Rico

Elämänlaatua merinäköalalla

Meren näkeminen herätessä, aamiainen rannalla ja auringonottoa ympäri vuoden ovat vain muutamia Puerto Ricon lomakeskuksen tarjoamista eduista. Gran Canarian eteläosassa Mogánin alueella sijaitseva Puerto Rico erottuu valkoisten rakennustensa ansiosta, joita on pitkin rinnettä aina rannikolle saakka. Meri on tyyni ympäri vuoden, ja venesatama on täydellinen aloituspaikka veneretkelle delfiineitä katsomaan.

Ranta, ravintoloita ja golfia Gran Canarian eteläosassa

Ostoskeskusten, kahviloiden ja pubien lisäksi Puerto Ricossa on myös paljon paikallisia ruokia tarjoavia paikkoja. Viiden minuutin ajomatkan päässä lomakeskuksesta on golfkenttä, joka sopii hyvin aloittelijoille. Puerto Ricon hyvien julkisen liikenteen yhteyksien sekä läheisen rannan ansiosta monet paikalliset lomailevat siellä.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Portti
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045