Los Cancajos

Täydellinen lomakohde lentokentän lähellä
La Palman itäosassa sijaitseva Los Cancajosin kalastajakylä on sopeutunut hyvin matkailuun mutta silti onnistunut säilyttämään rauhallisen tunnelmansa. Vain viiden kilometrin päässä lentokentältä sijaitseva kaunis paikka on erittäin suosittu sukellusta harrastavien keskuudessa. Voit ensin tutustua alueen taianomaiseen vedenalaiseen maailmaan sukelluskurssilla ja sen jälkeen rentoutua rannalla – tuloksena on unohtumaton, monien matkailijoiden suosima lomakokemus.
Rauhaa ja viihtyisyyttä La Palmalla
Los Cancajosissa on useita hotelleja ja huoneistoja, joista monet sijaitsevat lähellä rantakadun ostoskeskusta ja ravintoloita. Voit nauttia aperitiivin läheisessä kahvilassa ostosten lomassa tai mennä iltapäiväuinnille. Rannan ravintoloissa on tarjolla sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia, ja voit myös istua viihtyisässä kahvilassa ja nauttia näkymistä merelle.
Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Los Cancajos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045