Puerto Naos

Rentouttava matkailukohde meren rannalla
Puerto Naosin lomakeskus La Palman itärannikolla on loistava lomakohde monesta syystä. Meren äärellä sijaitseva banaaniviljelmien ympäröimä paikka on ihanteellinen rauhaa ja hiljaisuutta etsiville matkailijoille. Puerto Naosin päärannan lisäksi lähistöllä on myös muita poukamia, joihin voi tutustua, ennen maukkaan paikallisen, tuoreena alueella valmistetun mustekalan syömistä. Tämä viehättävä ja kuvankaunis paikka on pohjimmiltaan paikallinen lomakeskus ja viehättävä kohde kaukana massaturismista.
Varjoliitoa ja laitesukellusta La Palmalla
Toinen tapa tutustua Puerto Naosiin on ilmasta käsin. Voit viettää päivän varjoliitämässä ja katsella yhtä saaren aurinkoisinta aluetta lintuperspektiivistä. Ei heikkohermoisille! Ei kannata unohtaa myöskään vedenalaista maailmaa: rannikon vedet ovat vaikuttavia kaikille sukelluksen harrastajille, ja tämä on myös erinomainen paikka kokeilla laitesukellusta ensimmäistä kertaa. Puerto Naosissa koko perhe voi nauttia monenlaisista aktiviteeteista rauhallisessa paikassa.
Localidad
Puerto Naos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045