Costa Teguise

Aurinkoisia rantoja, purjelautailua ja rentoutumista Lanzaroten itäosassa

Itä-Lanzarotella sijaitsevassa pienessä Costa Teguisen matkailukaupungissa vallitseva vapauden tunne tekee siitä ihanteellisen paikan päästä kaukana arjen huolista. Sen neljällä luonnonrannalla voi rentoutumisen lisäksi myös purjelautailla ympäri vuoden. Costa Teguise sijaitsee lähellä useita saaren nähtävyyksiä, joten se on hyvä paikka matkailijalle, joka haluaa tutustua Lanzaroteen paremmin.

Hauskoja aktiviteetteja ja tekemistä kaikille

Costa Teguisen rennon ilmapiirin voi tuntea kävellessä sen katuja pitkin, joiden varrella on monenlaisia ruokapaikkoja. Voit myös vierailla Pueblo Marinerossa eli merenkulun kaupungissa, jossa pidetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin markkinat ja jossa voit myös nauttia elävästä musiikista auringonlaskun jälkeen. Ympäri vuoden järjestettäviä purjelautailutapahtumia ei kannata jättää väliin. El Jablillo on alueen paras perheranta, ja rennompaa urheilua kaipaavat voivat viettää päivän golfkentällä.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045