Playa Blanca

Rentouttava lomakohde Lanzaroten eteläosassa

Saaren eteläosassa sijaitsevan Playa Blancan rauhallisen ja hiljaisen tunnelman ansiosta alue on täydellinen paikka rentoutua. Auringonotto tai rauhallinen kävely rantakadulla auringonlaskua katsellen ovat hyviä tapoja ladata akkuja.Tämän Timanfayan kansallispuiston ja Papagayon rantojen lähellä sijaitsevan kaupungin satamasta on lauttayhteydet viereiselle Fuerteventuran saarelle.

Vapaa-ajasta ja merestä nauttimassa Lanzarotella

Playa Blancan rannat ovat käytettävissä ympäri vuoden, ja niitä löytyy jokaiseen makuun. Lähistöllä on eri tasoisia hotelleja sekä ravintoloita, joissa voit kerätä voimia. Illalla voit hengittää raikasta meri-ilmaa ja kierrellä kaupoissa tai ottaa kahvin mukaan ja päättää täydellisen päivän rannalla.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045