Puerto Calero

Täyden palvelun venesatama Lanzarotella

Tämän pienen yhteisön venesataman merellinen tunnelma on siirtynyt kuivalle maalle. Sen kaduilla ja kävelykujilla vallitsee rauhallinen tunnelma, ja tämä yksi Lanzaroten tyylikkäimmistä kolkista on tunnettu hyvästä maustaan. Ympäri vuoden voit nauttia merestä vuokraamalla huvipurren tai voit lähteä katamaraaniretkelle katsomaan Los Ajachesin luonnonmonumenttia eri kulmasta. Saaren eteläosassa sijaitseva Puerto Calero on tunnettu laadukkaista palveluistaan.

Ylellisiä kauppoja ja ravintoloita

Puerto Caleron rauhallisilla ja hiljaisilla kaduilla kävellessä ymmärtää, että lomailijoiden tavoitteena on rentoutuminen. Täydelliseen suunnitelmaan voi kuulua merkkiliikkeissä kiertely ennen illallista Amura-ravintolassa, jota pidetään yhtenä saaren parhaista ravintoloista. Majoituspaikkojen suhteen valittavana on useita erilaisia hotelleja ja ylellisiä huviloita, jotka sopivat hyvin tämän merenkulun lomakeskuksen klassiseen tyyliin.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Portti
Localidad
Puerto Calero

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045