Puerto del Carmen

Unohtumaton loma meren rannalla

Mikä tekee Puerto del Carmenista niin ihanteellisen lomakohteen? Ehkä syynä ovat tuulelta suojassa olevat kultahiekkaiset rannat, jotka ulottuvat kuuden kilometrin matkalle, tai venesatama, jossa voit nauttia merestä aivan uudella tavalla. Olipa syynä mikä tahansa, niin Lanzaroten eteläosassa sijaitseva Puerto del Carmen tarjoaa ihanteellisen lomanviettopaikan, jossa on otettu kaikki tarpeet huomioon.

Nauti erilaisesta kokemuksesta joka päivä Etelä-Lanzarotella

Puerto del Carmenissa on saaren vilkkain yöelämä, eikä mikään ilta ole edellisen kaltainen. Päiväsaikaan polkupyörän vuokraus on yksi parhaista tavoista tutustua rannikkoon. Hyvä pyöräilypaikka on Puerto del Carmenin ja Arrecifen yhdistävän kävelykadun pyörätie. Shoppailun ystäville on suuri valikoima kauppoja pääkadun varrella sekä paikallisissa ostoskeskuksissa.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045