Los Cristianos

Kultahiekkaiset rannat Etelä-Teneriffalla

Etelä-Teneriffalla sijaitseva Los Cristianos sopii hyvin levon, rentoutumisen ja hauskanpidon yhdistämiseen. Rentoutuminen ja akkujen lataaminen onnistuu parhaiten rannalla loikoillessa meren ääniä kuunnellen. Illalla voit kävellä ostoskaduilla ja nauttia drinkin terassilla. Voit myös viettää ihanan ja erilaisen päivän viereisellä La Gomeran saarella, joka on vain lyhyen venematkan päässä Los Cristianosin satamasta.

Laaja valikoima vapaa-ajan aktiviteetteja Teneriffalla

Läheisen sataman ansiosta Los Cristianosissa on tarjolla monenlaisia veteen liittyviä aktiviteetteja aina kalastuksesta ja valassafareista sukeltamiseen. Vieraile vanhassakaupungissa, jossa Los Cristianosin kalastajakaupungin tunnelma on edelleen tallella, sillä paikallisissa ravintoloissa on tarjolla hyvä valikoima kalaruokia. Parhaat käsityöt ja matkamuistot löytyvät lomakeskuksen kaksi rantaa yhdistävän kujan kaupoista ja basaareista.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Portti

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045