Los Gigantes

Rauhallinen lomakeskus Los Gigantesin kallioiden vieressä

Teneriffan leuto ilmasto yhdistettynä Los Gigantesin upeisiin maisemiin saaren länsiosassa tekevät tästä lomakohteesta ainutlaatuisen paikan rentoutua ja rauhoittua. Kalliot ulottuvat uskomattomaan 600 metrin korkeuteen, ja vaikka niitä voi ihailla hiekkarannalta, paras tapa on lähteä veneretkelle aivan näiden monumentaalisten kiviseinämien juurelle. Auringonlaskun aikaan voit katsella näköalaa viereiselle La Gomeran saarelle mustahiekkaiselta rannalta.

Sukella vedenalaisten rikkauksien keskellä Teneriffan länsiosassa

Sukelluksen harrastajat näkevät Los Gigantesissa unohtumattomia vedenalaisia maisemia, erityisesti kallioiden lomassa olevissa poukamissa. Satamassa voit vuokrata kajakin tai lähteä veneretkelle katsomaan valaita ja delfiinejä. Hotellien ja huoneistohotellien valikoimallaan Los Gigantes tarjoaa kaikille vierailijoille sopivan vaihtoehdon.

Accommodations
Beach
Has catering
Public transport
Portti
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045