Playa de Las Américas

Hauskanpitoa koko perheelle Etelä-Teneriffalla

Teneriffan eteläosassa sijaitsevassa Playa de las Americasissa ei oikeastaan voi olla tylsää. Sen katuja reunustavat kaupat ja kahvilat ja sen rannat ovat mahtava paikka rentoutua auringon alla mihin vuodenaikaan tahansa. Lomakeskus sopii erinomaisesti koko perheelle, koska siellä on niin paljon tekemistä ja nähtävää.Täydellisen päivän voi viettää esimerkiksi vesiurheilun parissa, kauppoja ja ostoskeskuksia kierrellen tai ravintolan terassilla auringonlaskua katsellen.

Rauhallinen ja rentouttava lomakohde

Rantakadun palmujen ja hiekkarantojen äärelle voi hyvin lähteä kävelylle mihin aikaan tahansa. Illalla vierailijat voivat rentoutua elävää musiikkia kuunnellen yhdessä alueen monista baareista. Runsaan ravintola- ja hotellitarjontansa ansiosta Playa de las Americas on täydellinen lomakohde – siellä todellakin on aivan kaikkea.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
HLBTI
Localidad
Playa de Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045