Puerto de La Cruz - Zona turística

Perinteinen matkailukohde

Maailman kolmanneksi korkeimman tulivuoren Teiden valvovan katseen alla Atlantin valtameren syleilyssä oleva Puerto de la Cruz on ollut matkailijoiden suosikki jo 1800-luvulta lähtien. Pohjois-Teneriffalla sijaitsevassa kaupungissa voi kävellä Kanariansaarille tyypillisten rakennusten keskellä kauniisti hoidettujen rantojen vieressä, ja päivän voi viettää myös Loro Parquen eläintarhassa. Erinomaisen paikan rentoutua tarjoaa Lago Martiánez, joka on kaunis, César Manriquen suunnittelema merivesiuima-altaiden kompleksi.

Räätälöity loma Teneriffan pohjoisosassa

Tarjolla on suuri valikoima hotelleja, joten matkailijat löytävät omiin tarpeisiinsa sopivan majoituspaikan helposti. Teiden kansallispuiston läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet tekevät kaupungista ehdottoman vierailupaikan Teneriffalla. Puerto de la Cruzissa yhdistyy Kanariansaarten kulttuuri ja rentoutuminen – se on paikka, jossa vierailijat voivat nauttia meren lisäksi saaren pohjoisosan ainutlaatuisista maisemista.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045