Santa Cruz de Tenerife - Zona turística

Historiaa ja taidetta Teneriffan pääkaupungissa

Santa Cruz de Tenerife, joka on Teneriffan pääkaupunki, sijaitsee saaren koillisosassa. Miellyttävän ilmastonsa ja ulkoilmaostosalueidensa ansiosta kaupunki sopii täydellisesti kävelyyn ja ostosten parissa vietettyihin päiviin. Kaupungin katujen ja puistojen varsilla on esimerkiksi Henry Mooren tekemiä veistoksia, ja sen vanhoissa kortteleissa on historiallisia rakennuksia, kuten Iglesia de la Concepción -kirkko sekä Cartan palatsi. La Noria -kadulla kannattaa pysähtyä pikkupurtavalle.

2000-luvun arkkitehtuuria sekä César Manriquen teoksia

Historiallista Santa Cruzia täydentävät tunnetut arkkitehtoniset kohteet, kuten Auditorio de Tenerife -konserttisali, Recinto Ferialin messukeskus sekä taide- ja kulttuurirakennus Tenerife Espacio de las Artes. Vierailu näissä rakennuksissa täydentää loistavasti rentoa päivää César Manriquen Parque Marítimon jälkeen, jossa auringosta ja uima-altaasta voi nauttia ympäri vuoden.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Portti
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045