La Alcogidan ekomuseo

Fuerteventuran perinteisten ammattien työnäytökset
Fuerteventura saaren pohjoisosassa, lähellä Tefirin kaupunkia on erikoinen museo, La Alcogida. Toisin kuin museoissa yleensä, siellä ei ole pelkkiä näyttelyitä vaan vierailijat voivat tarkkailla töitään tekeviä käsityöläisiä ja keskustella heidän kanssaan. Ekomuseo koostuu seitsemästä erilaisesta rakennuksesta, joista kukin edustaa saarella esiintyvää arkkitehtuuria tyypillisestä, arkkitehtuuriltaan yksinkertaisesta talonpojan talosta kaksikerroksisiin kartanoihin parvekkeineen, puisine portaikkoineen ja tiilikattoineen.
Fuerteventuran talonpoikien elämäntapaan
Museossa saa käsityksen siitä, minkälaista paikallisten talonpoikien elämä aiemmin oli 1800-luvulta muutaman vuosikymmenen päähän. Museossa on nähtävissä myös monipuolisesti paikallisia kotieläimiä, kuten vuohia, aasia ja kameleita sekä kasveja, kuten palmuja, kaktuksia ja tyräkkejä, jotka esiintyvät yhdessä kuivassa maaperässä. Voit tutustua myös perinteiseen veden keruujärjestelmään sekä leivinuuneihin, myllyihin ja talleihin.
Localidad
Tefía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
4
11
262
10045