La Atalayita

Nousu La Atalayitan huipulle

La Atalayitan kylä sijaitsee Pozo Negron laaksossa Fuerteventuran itäosassa. Arkeologisten jäännösten alkuperä sijoittuu saaren alkuasukkaiden aikakauteen, joita kutsuttiin nimellä “mahos” tai “majos”. Nykyään paikalla sijaitsevan vierailukeskuksen kautta vierailijat pääsevät tutustumaan yli kuuden vuosisadan ikäisiin rakennelmiin. Asuinkeskuksen historia on erittäin kiinnostava. Sitä käytettiin turvapaikkana öisin, suojana ankarien sääolosuhteiden vallitessa ja piilopaikkana hyökkäyksissä. Suosittelemme nousua aivan huipulle, josta on parhaat näköalat asutusalueelle.

Näyttelyalue historiaan tutustumiseen

La Atalayitassa on nähtävänä 1200 m2 aitoa historiaa. Suurella alueella on yli 115 rakennelmaa sekä näyttelyalue, jossa vierailijat saavat tietoa siitä, miten kylässä asuttiin sen historian aikana. Suosittelemme tiloissa tarjolla oleviin esitteisiin tutustumista. Niissä kerrotaan alueella sijaitsevista erityyppisistä rakennelmista ja niistä saa hyödyllistä tietoa kylän elämästä ja sen asukkaiden historiasta.

Parking
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
4
262
10045