Casa de Colón

Amerikan löytöretkien museo

Gran Canarian pohjoisosassa, Las Palmas de Gran Canarian vanhassakaupungissa sijaitseva siirtomaatyylinen kartano tunnetaan nimellä Casa de Colón (Kolumbuksen talo). Museo on auki joka päivä. Museon kolmessa huoneessa on näyttelyitä, joissa kerrotaan Kanariansaarten historiasta ja saarten suhteesta Amerikan mantereihin. Sieltä saa parhaiten tietoja Kanariansaarten espanjanlaisten tuloa edeltäneestä ajasta ja Amerikan mantereista ennen eurooppalaisten saapumista. Lisäksi näyttelyissä kerrotaan Kolumbuksen ja muiden tutkimusmatkailijoiden matkoista Atlantin valtameren yli.

Kolumbuksen välietappi

Gran Canarian ensimmäiset käskynhaltijat omistavat kartanon, ja Kolumbus asui siellä, kun hän pysähtyi Kanariansaarilla Amerikkaan suuntautuvilla matkoillaan. Rakennus ja sen patiot, Veguetan vanhankaupungin tunnukset, ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia Las Palmas de Gran Canarialla käytäessä

Wifi
Is accessible

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa.
  • Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
  • Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
2
11
262
10045