Cueva Pintada

Kävely alkuperäisasukkaiden kylässä

Cueva Pintadan arkeologinen puisto sijaitsee Gran Canarian pohjoisosassa Galdarissa, ja sen keskiössä on espanjalaisia edeltävien asukkaiden rakentama kylä. Kaikkien saaren historiasta kiinnostuneiden on ehdottomasti vierailtava puistossa, jossa vierailijat kulkevat koko kylän läpi korotetulla jalkakäytävällä. He voivat käydä myös luolassa, joka tunnetaan geometrisistä seinämaalauksista. Kylä onkin ainutlaatuinen mahdollisuus kulkea aitojen arkeologisten löytöjen keskellä.

Museossa pääsee lähelle luolamaalauksia

Cueva Pintadan puisto on avoinna tiistaista sunnuntaihin. Puistossa järjestetään opastettuja kävelykierroksia, joiden aikana kerrotaan arkeologisen puiston löydöistä ja sen säilyttämisestä. Museossa on lasitettu tila, jossa vierailijat voivat katsoa luolamaalauksia niitä vahingoittamatta. Siellä on myös lapsille suunnattuja työpajoja. Kyltit ja audiovisuaaliset välineet antavat opastavat kierroksella.

Wifi
Is accessible
Localidad
Gáldar
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa.
  • Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
  • Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
2
11
262
10045