Jardín Botánico Viera y Clavijo

Espanjan suurin kasvitieteellinen puutarha

Guiniguadan rotko halkaisee Gran Canarialla alueen, jonka kauneus tekee unohtumattoman vaikutuksen. Jardín Botánico Viera y Clavijo eli Kanariansaarten puutarha on Espanjan suurin ja yksi maailman parhaimmista kasvitieteellisistä puutarhoista. Pinta-alaltaan 27 hehtaarin puutarhassa voi tutustua monipuolisesti Kanariansaarten upeisiin kasveihin, joiden lomassa käveleminen on rauhoittava ja kiehtova kokemus. Puutarha sijaitsee Gran Canarian pääkaupungissa Las Palmasissa saaren kaakkoisosassa, ja sen suojissa on 500 kotoperäistä kasvia, joista monet ovat uhanlaisia, sekä runsaasti eksoottisia kasveja.

Kanariansaarten puutarhassa on tuhansittain kaktuksia, lohikäärmepuita ja palmuja

Puutarhan perustaja, ruotsalainen Eric Sventenius on haudattu puutarhaan unelmansa keskelle: Kanariansaarten monipuolisia ja upeita kasveja suojelevaan paratiisiin. Puutarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä, ja sen 7 000 neliömetriä ovat täynnä palmuja, mäntyjä ja mehikasveja. Kohokohtia ovat eksoottiset palmut, yli 2000 kaktusta ja mehikasvia, kanariansaarelaisten ja makaronesialaisten lajien esittely sekä yllättävä laakeripuumetsä.

Catering
Parking
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
2
11
262
10045