Museo Canario

Gran Canarian arkeologinen museo

Museo Canario sijaitsee pääkaupunki Las Palmasissa Gran Canarian kaakkoisosassa. Museossa on laaja kokoelma esihistoriallisia esineitä koko Kanariansaarten alueelta. Esineet ovat esillä peräkkäisissä näyttelytiloissa, ja ne kiehtovat kaikkia Kanariansaarten historiasta kiinnostuneita. Erityisen kiinnostava on muumio- ja luurankokokoelma, joka on myös suosituin kuvauskohde (salaman käyttö ei ole sallittua). Muumiohuoneeseen siirtyessä tuntuu kuin astuisi entisaikojen laboratorioon.

Museo Canario Veguetan vanhassakaupungissa

1800-luvun alussa perustettu Museo Canario sijaitsee Veguetan vanhassakaupungissa, ja siellä voi piipahtaa viehättäviä mukulakivikatuja kierrellessä. Museo on avoinna joka päivä lauantai-iltapäiviä lukuun ottamatta. Sunnuntaisin avoinna olevassa kaupassa on myynnissä taidetta, karttoja ja matkamuistoja.

Wifi
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
2
11
262
10045