Fuencalienten suolakentät

La Palman suolakentät

La Palman saaren eteläosassa on kiehtovia suolakenttiä, jotka on julistettu tieteellisesti kiinnostavaksi kohteeksi, sillä monet muuttolinnut pysähtyvät alueella. Nähtävyys on yksi La Palman suosituimmista. Maaperä, ilma ja vesi ovat yhdessä muodostaneet Fuencalienten suolakentät – se on äärimmäisen hieno kulttuurimaisema, jossa valkoinen suola, sininen meri ja musta tuliperäinen maaperä muodostavat häkellyttävän kontrastin. Luontoäidin värimaailma muodostaa suolakentistä huikean näkymän.

Fuencalienten Flor de Sal

Merivesi jää kivien ja saven muodostamaan labyrinttiin, jossa aurinko haihduttaa nesteen, jolloin jäljelle jää vain suola. Prosessin aikana värimaailma vaihtelee keltaisesta siniseen ja vaaleanpunaisen eri sävyissä. Pienet, kimaltelevat kristallit kerätään käsin ja niistä muodostetaan pieniä pyramideja, jotka ilma kuivattaa. Teemaravintola Jardín de la Salissa kerrotaan tästä tuotantoprosessista, ja voit myös ostaa sieltä laadukkaita tuotteita, kuten Flor de Sal- eli suolakukkasuolaa, joka on suolan puhtain muoto.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
5
11
262
10045