Merimuseo

Intensiivinen ja kiinnostava katsaus merihistoriaan

Merimuseo sijaitsee Barco de la Virgen –laivassa, La Alameda –aukiolla Santa Cruz de La Palmassa, saaren pääkaupungissa. Kyseessä on tarkka, vuonna 1940 rakennettu toisinto vanhasta karavellista, joka rakennettiin aikanaan Neitsyt Marian juhlakulkuetta varten viiden vuoden välein pidettävissä kansanjuhlissa. Tämän jälkeen tästä kaupungin yhdestä tunnetuimmista nähtävyyksistä tehtiin museo, nykyään La Palman merkittävimpiä museoita. Nähtävillä on vaikuttava kokoelma merihistoriaan kuuluvia esineitä, kuten navigointi-instrumentteja, pienoismalleja ja historiallisesti arvokkaita graafisia dokumentteja. Viiden sadan vuoden historia intensiivisessä ja kiinnostavassa muodossa.

La Palman eniten kävijöitä vastaanottava museo

Museon ainutlaatuinen sijoituspaikka ja sen kokoelmien suuri historiallinen arvo ovat tehneet merimuseosta La Palman eniten kävijöitä vastaanottavan museon. Kaikki tiedot on esitetty useilla eri kielillä ja tarjolla on myös opaspalvelu, joka on erittäin hyödyllinen sellaisille kävijöille, jotka haluavat tuntea syvemmin museon kertomaa historiaa. Valmiudet ovat modernit ja uudistetut, nähtävillä on historiallisia esineitä ja erittäin kiinnostavia interaktiivisia elementtejä. Jo kokemus sinänsä on nousta keskellä kaupunkia kuivalla maalla sijaitsevaan laivaan ja kulkea sen kansilla historiaan tutustuen.

Parking
Wifi
Localidad
Santa Cruz de la Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
5
11
262
10045