(CACT) Kaktuspuutarha

Kävelyretki Lanzaroten kauniissa maisemissa

Kaktuspuutarha sijaitsee Lanzaroten pohjoisosassa Gautizassa, ja siellä on yli 1 400 kaktuslajia eri puolilta maailmaa. Puutarha on helppo havaita tieltä käsin, sillä sisäänkäynnin luona on valtava metallinen kaktusveistos. Kaktuspuutarha oli César Manriquen viimeinen saarella tekemä työ. Vierailijat voivat nauttia luonnosta kävellessään mukulakivipolkuja ja ihailla Lanzaroten maisemia tässä rauhallisessa puutarhassa.

César Manriquen suunnittelema puutarha

Ympäröivän luonnon kunnioittaminen on yksi keskeisistä tekijöistä César Manriquen arkkitehtuurissa, ja tämä näkyy selkeästi kaktuspuutarhassa, joka mukautuu täysin saaren maisemaan. Tuulimylly erottuu mustaa kiveä vasten, ja se onkin yksi parhaimmista paikoista ottaa valokuva amfiteatterin muotoon rakennetusta puutarhasta. Hyviä lepopaikkoja ovat puutarhan lammen vierusta tai kahvila, jossa voi nauttia virvokkeita.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Guatiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
3
11
262
10045