(CACT) San Josén linna

Lanzaroten kansainvälinen modernin taiteen museo

César Manrique on muuntanut San Josén linnan taidokkaasti sotilaslinnoituksesta kansainväliseksi modernin taiteen museoksi. Se on elegantti linnoitus, jossa voi nauttia modernista taiteesta ja hienoista aterioista Lanzarotelle ominaista merta ihaillessa. 1700-luvulta peräisin olevilla kiviseinillä on Tàpiesin, Mirón, Alechinskyn ja Millaresin töitä. Saaren itäpuolella sijaitsevaan taidekeskukseen kuljetaan laskusiltaa pitkin. Arrecifen kaupungissa sijaitseva linna on museo, ravintola ja kaiken kaikkiaan edustava rakennus.

Arricifessa sijaitseva ravintola on tunnistettavasti Manriquen työ

Sen jälkeen kun olet astunut sisään vaikuttavasta portista, Manriquen kädenjälki näkyy kaikessa: pysyvien näyttelyjen kupolikattoisessa huoneessa, upeissa palmuista ja laavan kivettämistä puista koostuvissa puutarhoissa ja alakerran ravintolan valkoisissa teräsportaissa. Tyylikäs ja erittäin moderni ravintola ihastuttaa kekseliäillä kanariansaarelaisilla ruokalajeilla sekä herkullisilla tapaksilla. Ateriat nautitaan kaarevassa lasi-ikkunaisessa salissa, jossa kivi- ja puumateriaalit sekä riippuvat kasvit kehystävät huikean kauniita näkymiä Arrecifen satamaan.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Arrecife
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa.
  • Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
  • Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
3
11
262
10045