César Manriquen säätiö

Lanzarotelainen taiteilija, arkkitehti ja kuvanveistäjä

César Manriquen säätiö sijaitsee Lanzaroten keskiosassa talossa, joka tunnetaan nimellä Taro de Tahiche. Manrique oli taiteilija, arkkitehti ja kuvanveistäjä, jonka ajatuksena oli muokata Lanzarotesta saarista kaunein. Viidestä tuliperäisestä kuplasta, jotka on sittemmin muutettu huoneiksi, muodostuva rakennus on esimerkki taitelijan omasta arkkitehtuurista. Täällä vierailija voi parhaiten ymmärtää, miten Lanzarotea muutettiin taidetta ja luontoa yhdistämällä kuitenkin saaren maisemia ja perinteitä kunnioittaen.

César Manriquelle omistettu museo

César Manriquen säätiössä kävijät saavat hyvän käsityksen taiteilijalle ominaisimmista töistä ja Kanariansaarille tärkeistä töistä. Lisäksi museossa on Manriquen omaan kokoelmaan perustuva nykytaiteen näyttely. Manrique valvoi itse talon muuttamista museoksi vain muutama kuukausi ennen kuolemaansa. Museo on auki joka päivä kello 18.00 saakka.

Catering
Parking
Localidad
Tahiche
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
3
11
262
10045