San Gabrielin linna

Kävely kuuluisalla Puente de las Bolasin sillalla

San Gabrielin linna on vaikuttava näky Atlantin rannikolla, Arrecifen lahdella koillis-Lanzarotella, ja se on ollut sitä vuosisatoja. Linna rakennettiin suojaamaan saarta merirosvojen hyökkäyksiltä, ja Lanzaroten pääkaupunkiin matkustavien on ehdottomasti käytävä siellä. Linnaan vie kaksi siltaa, joista vanhempi Puente de las Bolas muodostaa yhdessä linnan kanssa yhden Arrecifen upeimmista näkymistä. Tätä kohdetta ei kannata jättää väliin kaupungissa käydessä.

Lanzaroten pääkaupungin Arrecifen historiallinen museo

Linna on rakennettu pienelle saarelle, ja sitä ympäröivät kullankeltaiset hiekkarannat. Linnan nykyinen ulkoasu on 1700-luvulta. Linna on nykyisin Arrecifen historiallinen museo, jossa voit ihailla vanhan, Los Majosin kulttuurin ajalta olevia esineitä sekä pääkaupungin kehityksestä kertovien tärkeiden asiakirjojen kopioita ja pienoismalleja. Los Majosit olivat Lanzaroten alkuperäisiä asukkaita. Linna ja silta ovat historiallisia nähtävyyksiä, jotka on nimetty kulttuurillisesti merkittäviksi rakennuksiksi.

Parking
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
3
11
262
10045