Casa Lercaro

1500-luvun palatsi La Lagunassa

Casa Lercaro sijaitsee pohjoisteneriffalaisessa La Lagunan kaupungissa, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Yli 400 vuotta vanha vaikuttava palatsi pitää sisällään Teneriffan historiallisen museon, joskin on vaikea päättää kumpi on mielenkiitoisempi: sisällä oleva pysyvä näyttely vai itse rakennus. Museo sijaitsee keskellä La Lagunan vanhaakaupunkia, joten Casa Lercarossa on helppo käydä kaupunkia kierrellessä.

Teneriffan historiasta kertova museo

Kävijä voi tutustua museossa arkeologisiin esineisiin, Teneriffan ja Kanariansaarten eri aikakausilta peräisin oleviin taideteoksiin ja -esineisiin, joita on esillä historiallisen museon seinillä ja vitriineissä. Rakennuksen patioilla on kiinnostavia esineitä, kuten huolellisesti entisöityjä 1700- ja 1800-luvuilta peräisin olevia vaunuja, askelmana toimiva hautakivi tai kaivot, joista on haettu kartanoon vettä menneinä aikoina. Tarinan mukaan myös Kanariansaarten kuuluisin kummitus asuu kartanossa.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
San Cristóbal de La Laguna
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
1
11
262
10045