Luonnontieteen ja arkeologian museo (MUNA, Museo de Naturaleza y Arqueología)

Tutustu Teneriffan arkeologiseen ja luonnontieteelliseen perintöön

Santa Cruz de Tenerifen vanhan kaupungin alueella sijaitseva luonnontieteen ja arkeologian museo toimii vanhassa sairaalarakennuksessa nimeltään Antiguo Hospital Civil de Nuestra Señora de los Desamparados. Tämä kaunis 1700-luvun rakennus muodostaa täydelliset puitteet Kanariansaarten arkeologiseen ja luonnontieteelliseen perinteeseen tutustumiselle. Museon pysyvät kokoelmat on jaettu kahteen osaan, arkeologian ja luonnontieteiden näyttelyihin, ja nähtävänä on lukuisia esineitä ja esittelytauluja, jotka on tarkoitettu kokoon perheen viihteeksi.

Suuri kokoelma alkuasukkaiden (guanches) muumioita

Arkeologian ja luonnontieteen museon yksi kiinnostavimpia esimerkkejä Teneriffan alkuperäisasukkaiden kulttuurista ovat näiden muinaisten kansojen hautaustavat. Museossa on suuri kokoelma alkuasukkaiden (guanches) muumioita, joihin vierailija voi tutustua salissa, jonka huipputeknologian avulla muumioita pystytään säilyttämään parhaissa olosuhteissa. Myös perheen pienimmille löytyy näkemistä tiloissa, jossa on näytteillä luonnollisen kokoisia toisintoja erilaisista Kanariansaarilla asuvista eläinlajeista.

Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
1
11
262
10045