Tuulen luola (Cueva del Viento)

Yksi maailman suurimmista tuliperäistä tunneleista

Euroopan Union suurin tuliperäinen tunneli sijaitsee Teneriffalla. Sen nimi on Cueva del Viento eli tuulen luola, ja voit tutustua siihen. Maan keskipistettä kohden kävellessä tuntuu kuin olisit siirtynyt Jules Vernen kirjaan – kokemus on aivan omanlaisensa. Luola muodostuu kolmella tasolla olevista maanalaisten käytävien labyrintistä, jossa vierailijat voivat ihailla maaperää ja sen rakennetta. 18 kilometriä pitkä tunneli on luolatutkijoiden mukaan yksi maailman pisimmistä tunneleista.

Luolatutkimusta Teneriffalla

Tuulen luola sijaitsee Icod de los Vinosissa Teneriffan pohjoisosassa. Sen vierailijakeskuksessa kerrotaan yksityiskohtaisesti luolien ainutlaatuisista piirteistä. Opastettu luolakierros kestää kaksi tuntia, ja paikka kierrokselle kannattaa varata etukäteen. On myös syytä muistaa, että luolatutkimus edellyttää pitkälahkeisia housuja ja sopivia kenkiä. Lapsille on oma sisäänpääsymaksu, mutta alle viisi vuotiaita lapsia ei saa viedä luoliin.

Parking
Localidad
Icod de los Vinos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä ota kuvia salamalla. Se voi vahingoittaa taiteellisesti tai kulttuurillisesti arvokkaita kohteita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä nauti eväitä näyttelytiloissa
- Ole varovainen reppusi tai laukkusi kanssa, ettet osu mihinkään esineeseen liikkuessasi.
- Yritä olla hiljaa tai puhua matalalla äänellä, jotta et häiritse muita vierailijoita.
1
11
262
10045