UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

La Cillan viljamuseo

La Cillan viljamuseo Fuerteventuralla
La Cillan viljamuseo Fuerteventuralla
La Cillan viljamuseo Fuerteventuralla

Tutustu Fuerteventuran maataloushistoriaan

Viljamuseo sijaitsee La Cillan talossa La Olivassa, Fuerteventuran pohjoisosassa. Vanha kivirakennus on historiallisesti arvokas ja se restauroitiin museon sijoittamista varten. Vierailijat voivat tutustua saaren maatalouden historiaan ja varmasti yllättyvät viljakasvien suuresta merkityksestä Fuerteventuran elämässä vuosisatojen saatossa. Kiinnostavalla vierailulla tutustutaan myös valokuvanäyttelyyn, jonka avulla on helpompi ymmärtää erilaisten maataloustöiden merkitys. Sen avulla myös selviää, miten liiallisen karjankasvatuksen kaltainen toiminta oli osasyynä saaren nykyisten karujen maisemien syntymiseen.

Viljankorjuun vaiheita

Viljamuseo on ihanteellinen paikka tutustua siihen, miten viljan viljely tapahtui menneisyydessä. Kokoelma erilaisia esineitä, instrumentteja, valokuvia ja maanviljelystöihin liittyvää tietoa valottaa Fuerteventuran historiaa, joka tunnettiin useiden vuosisatojen ajan nimellä ”Kanariansaarten vilja-aitta”. Saarella kasvatettiin koko saariston väestön ruokkimiseen tarpeellinen vilja. Vierailijat näkevät myös miten viljaa saatiin, voivat tutustua erilaisiin maanviljelytyökaluihin ja maaseudun työhön. Museossa järjestetään myös leikkimielisiä ja opetusaktiviteetteja.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
sí

sí

LÖYDÄ