Morro Velosan näköalapaikka

Upea näköala Fuerteventuran sisämaahan
Tämä näköalapaikka on ehdoton vierailupaikka niille, jotka haluavat nähdä Fuerteventurasta muutakin kuin sen lomakeskukset. Saaren sisämaa-alue kuuluu Unescon biosfäärialueisiin ja hämmästyttää kävijöitä karuilla maisemillaan, joilla ei näy ainuttakaan matkailualuetta tai hiekkadyyniä. Vierailijat näkevät lähes loputtomiin kumpuilevia, okransävyisiä kukkuloita, joiden välissä on kiemurtelevia kanjoneita ja pieniä kaupunkeja ja kyliä niiden syvyyksissä. Hämmästyttävä maisema luo seesteisen ja avaran tunnelman.
César Manriquen suunnittelema näköalapaikka
Morro Velosa on täydellinen paikka nauttia tästä karusta kauneudesta. Kuuluisa ja tuottelias paikallinen taiteilija César Manrique on suunnitellut näköalapaikan rakennuksen, joka sopii hyvin myös virkistäytymiseen. Tässä elegantissa talossa on puukuisti ja tiilikatto sekä sitä ympäröivän maiseman värit. Sisällä vierailijat voivat saada lisätietoa tämän tuliperäisen saaren geologisesta menneisyydestä, nähdä erinomaisen mallin saaresta sekä pysähtyä kahville. Paikka on ihanteellinen pysähdyspaikka esimerkiksi matkalla saaren muinaiseen pääkaupunkiin Betancuriaan.
Altitude
670 m
Landscape type
Luonnollinen
Protected space
Maaseutupuisto
Hiking trails
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Betancuria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
4
9
10
262
10045