Degollada de las Yeguasin näköalapaikka

Näkymät Gran Canarian eteläosan kuiviin maisemiin

Degollada de las Yeguasin näköalapaikalta Gran Canarian eteläosasta avautuvat maisemat yllättävät ne ensi kertaa näkevät. Panoraamanäköala Fatagan laaksoon, mutkittelevaan, 15 kilometrin pituiseen kanjoniin, jossa on sileät seinämät ja jyrkät, lähes pystysuorat harjanteet, on henkeäsalpaava. Laakson leveä pohja ja syvät reunat ovat kuivan, aavikon kaltaisen kasvillisuuden peitossa meren kimmeltäessä taustalla.

Automatka Maspalomasista

Tällä näköalapaikalla kannattaa ehdottomasti pysähtyä automatkalla sisämaahan päin Maspalomasista kohti San Bartolomé de Tirajanaa. Vierailijat voivat pysähtyä suurella pysäköintialueella ja lukea suojellusta maisemasta ja Unescon biosfäärialueen statuksesta. Tämän jälkeen katseen voi kääntää kohti maisemaa, jolloin ymmärtää, miksi se on niin merkittävä asia.

Altitude
842 m
Landscape type
Luonnollinen
Suojelualue
Suojelumaisema
Hiking trails
Parking
Localidad
Arteara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
2
9
10
262
10045