La Cillan näköalapaikka

Näköalapaikka Artenaran luolassa

Tämä näköalapaikka sijaitsee suositussa La Cillan ravintolassa, jonka luolaterassilta on näkymät Gran Canarian keskusylängölle. Maisemat, joita kruunaavat tunnuskuvalliset Roque Nublon ja Bentaigan kalliot, kuuluvat Unescon biosfäärialueisiin. La Cilla on hakattu kallioon Artenarassa, joka on luolataloistaan kuuluisa kaupunki. Sisäänkäynti on kallioon hakattua 50 metrin pituista tunnelia pitkin.

Perinteinen ravintola Gran Canarian ylängöillä

La Cillan ruokailualue on avoin ja viileä, ja siellä on yksityiskohtia puusta ja kivestä sekä kirkkaat värit. Vaikka voit nauttia näkymistä ilman, että ruokailet ravintolassa, paikka 150 hengen luolaterassilta kannattaa varata etukäteen. Silloin voit varmasti kokeilla paikallisia erikoisuuksia, kuten grillattua vuohenlihaa, Kanariansaarten viiniä ja viipaleen Artenaran perinteistä mantelikakkua.

Altitude
1.189 m
Landscape type
Yhdistelmä
Suojelualue
Ei
Parking
Public transport
Restoration
Localidad
Artenara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
  • Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
2
9
10
262
10045