Mirador del Balcón

Näköalapaikka kallion reunalla

Tämä hieno näköalapaikka sijaitsee Gran Canarian läntisimmässä osassa, ja se ulottuu meren ylle jyrkän kallionkielekkeen päällä tarjoten upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Näköalapaikalta näet hyvin "lohikäärmeen häntänä" tunnetut mutkittelevat rantakalliot. Kun käännät katseesi kohti saarta, näet La Arenan laakson sekä laajan ja vehreän La Aldea de San Nicolásin.

Automatkalla Gran Canarialla

Näköalapaikan pysäköintialueella GC-200-tien varrella on opaskylttejä, ja se on ehdoton pysähdyspaikka automatkalla ympäri saarta. Kaikkien pitäisi kävellä kivisiä portaita alas meren päälle ulottuvalle parvekkeelle. Näkymät ovat niin vaikuttavat, että et halua lähteä, ennen kuin olet katsellut riittävästi näkymiä ja värejä ja hengittänyt meren tuoksua. Matkaa on lopulta jatkettava, koska nähtävää on vielä niin paljon.

Altitude
69 m
Landscape type
Luonnollinen
Suojelualue
Luonnonpuisto
Hiking trails
Parking
Public transport
Localidad
La Aldea de San Nicolás

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
  • Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
2
10
262
10045