Pico de Las Nievesin näköalapaikka

Korkein näköalapaikka Gran Canarialla

Voit parhaiten nauttia paikan olemuksesta ja imeä itseesi sen tunnelmaa menemällä korkeimmalle kohdalle. Gran Canarialla korkein kohta on Pico de las Nievesin näköalapaikka aivan saaren keskiosassa. Se tarjoaa 1 949 metrin korkeudella merenpinnasta esteettömät näkymät Unescon biosfäärialueelle ja sen lukemattomiin syviin laaksoihin ja rosoisiin harjanteisiin, jotka ovat kasvillisuuden peitossa ja joita kruunaavat upeat kalliot.

Auringonlasku pilvimeren ylle

Las Nievesin huipulle tehdyn ajo- tai bussimatkan arvoinen ilmestys. Aivan pysäköintialueen vieressä on kivestä tehty puoliympyrä, joka osoittaa auringonlaskun suuntaan, sillä tämä yksinkertainen näköalapaikka tarjoaa esteettömät näkymät auringonlaskuun. Toisin kuin muista näköalapaikoista, Las Nievesistä on hienot näkymät myös pilvisinä päivinä, koska silloin voit nähdä Gran Canarian huiput ja Teneriffan kellumassa pilvimeressä.

Altitude
1.940 m
Landscape type
Luonnollinen
Suojelualue
Maaseutupuisto
Interpretation center
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
2
10
262
10045